همچنین در کف آسانسور هم آهن ربای دیگری قرار می دهند که مخالف آهن ربای دیوار است. وقتی جریان برق وصل می شود نیرویی که حاصل سیم پیچ های آهن رباست باعث بالا رفتن کابین آسانسور می شود. این نوع آسانسورها قیمت و ایمنی بالایی دارند و تنها در برخی اماکن و سیستم های خاص استفاده می شود. درب آسانسوردرب های آسانسورها علاوه بر اینکه بر ایمنی آسانسور می افزایند، برای ایجاد زیبایی و جذابیت در ساختمان ها بسیار مهم هستند. البته قبل از اینکه به انواع آن بپردازیم باید بدانیم جنس درب آسانسور در طبقات می تواند با توجه به سلیقه افراد متفاوت باشد اما معمولا از فلز با تزئین استیل طرح دار استفاده می شود. از موارد دیگری که در زمان نصب آسانسور باید به آن توجه نمود، هزینه نصب آسانسور است.
امروزه با توجه بهضرورت بلندمرتبهسازی استفاده از آسانسورها نیز بیش از گذشته رواج پیداکرده است. با توسعه نصب آسانسورها در پروژههای مختلف بازار کار تعمیر و نگهداری از آسانسور نیز رونق زیادی پیداکرده است. درصورتیکه به این کار علاقهمند هستید، میتوانید به گذراندن دورههای آموزشی متعددی که در این حوزه در کشور برگزار میشود، دانش فنی و مهارت تجربی لازم برای این کار را کسب کنید.
استپ قارچی شهاب آسانسور
ترمز های خودکار امروزه همچنان جزئی مهم از سیستم امنیت آسانسور محسوب می شوند. پس از انجام دو فاز قبلی، باید نقشه های اجرایی پروژه به منظور آماده سازی چاهک و نیز نحوه نصب و قرارگیری تجهیزات و نقشه های مدارهای کنترل تهیه شود. مشخص کردن پارامترهایی از قبیل نحوه آهن کشی و ایجاد اسکلت فلزی، پلیت گزاری، قرارگیری تجهیزات، تعیین نقاط برای سوراخ های سکوی موتورخانه، تعیین نقشه اجرایی موتورخانه، آماده سازی محل های نصب درب ها و …..
آسانسور صنعتی آسانسور ضد انفجار آسانسور ضد گردو غبار آسانسور ضد آب
این نوع از موتورها به نسبت دو سرعته برتر هستند و دارای یک سیم پیچ هستند که با برق متناوب راه اندازی می شود. شروع حرکت این نوع از موتورها بسیار آرام است و کابین هیچ لرزش یا تکانه ای ندارد و افزایش سرعت نیز تدریجی است. این سنسور جزء یکی از سیستم های امنیتی آسانسور است و وظیفه اصلی آن اندازه گیری وزن کابین است. برای مثال زمانی که وزن کابین بیش از حد تعریف شده باشد، سنسور اورلود اجازه حرکت به کابین نمی دهد. اما اولین آسانسور که به عنوان وسیله ای برای جابه جایی مسافران باشد، در سال 1743 به دستور لویی شانزدهم ساخته شد که به آن صندلی پرواز گفته می شد.
- پس از بازگشت به ایران، اولین آسانسور در کاخ گلستان نصب شد و در زمان احمد شاه نیز آسانسوری در پالایشگاه آبادان نصب گردید که متاسفانه در حال حاضر اثری از این آسانسورها باقی نمانده است.
- بهترین قیمت روز پک کامل آسانسور در قزوین ۱ ، ۲ ، ۳ ، ۴ ، ۵ ، ۶ ، ۷ و ۸ نفره ۱۴۰۱ به عوامل مختلفی از قبیل نوع موتور، پکیج کابین و درب آن متغیر است.
- در این نوع آسانسورها کادر وزنه در اطراف و درون چاه آسانسور قرار دارد و موتور آسانسور و فلکه موتور در فضایی به نام موتورخانه و بالای چاه آسانسور قرار میگیرد.
- به گونه ای که در این سیستم ها موتور باعث بالا و پایین رفتن پیستون می شود.
- در سال 1846 آسانسور های هیدرولیکی به وسیله ی مردی به اسم سر ویلیام آرمسترانگ اختراع گشت.
- عامل تامین کننده انرژی آسانسورهای هیدرولیکی متشکل از دو بخش جک و پاوریونیت بوده که جابه جایی را بوسیله فشار روغن رقم میزند.
موتور گیرلس آسانسور دارای حجم کمتری است، بنابراین می توان از آن در نصب سیستم روملس استفاده کرد؛ ولی این کار با موتور گیربکس اسانسور ب دلیل حجم و وزن بیشتر امکان پذیر نیست. اینگونه از آسانسورها دارای گیربکسی هستند که به موتور متصل است و چرخی را که سیم بکسل را به حرکت در آورد را میراند. اینگونه از آسانسورها می توانند به سرعتی بین ۱.۷ تا ۲.۵ متر بر ثانیه دست یابند. نحوه عملکرد این بالابر بر اساس نیروی گیربکس و الکتروموتور است و کابین آن به واسطه چند رشته طناب فولادی که همان سیم بکسل است به وزنه تعادل وصل می گردد.
نسل اول ساختمانهای بیش از سه طبقه در ایران در دوران پهلوی اول و آپارتمانسازی به صورت امروزی از سال ۱۳۳۵ در دوران پهلوی دوم شروع شدهاست؛ بنابراین دوران رشد صنعت آسانسور ایران را از سال ۱۳۳۵ به بعد باید نامگذاری کرد. آسانسورها در گذشته نه چندان دور به وسیلهٔ تابلوهای رلهای فرماندهی میشدند. این موتورها به وسیلهٔ دو سیم پیچی که داشتند قادر بودند با دو سرعت تند و کند حرکت کنند. آسانسور با سرعت تند حرکت میکرد و برای ایستادن در سطح طبقات و کاهش تکان زمان ایستادن با تغییر به سرعت کند و طی مسیر کوتاهی با این سرعت میایستاد. آسانسورهای کارگاهی مکمل و تسریعکننده برجسازی و سازههای بلندمرتبه هستند. این آسانسورها قادرند از شروع کار توسط خودشان مونتاژ و با سازه ساختمان ارتفاع بگیرند.
آین آسانسورها به مرور زمان پیشرفت کردن و باعث به وجود آمدن آسانسورهای کابلی به شیوه امروزی شدند. بشر از زمان های بسیار دور از چرخ چاه استفاده می کرده که شباهت هایی با آسانسور داشته است، اما تاریخچه آسانسور مربوط به زمانی می شود که ویترووس معمار رومی در یکی از آثارش از ابزاری به عنوان آسانسور استفاده کرد. طراحی و ساخت این ابزار حدود 236 سال پیش از میلاد مسیح توسط ارشمیدس انجام شد که این آسانسور شامل یک اتاقک آسانسور بود که به وسیله طناب، نیروی حیوانات یا نیروی انسان کشیده می شد. پس از اتمام کارهای مکانیکی، نوبت به مرحله الکتریکی و راه اندازی می رسد. در این مرحله تابلوی فرمان پس از تعبیه در محل مناسب از طریق سیم کشی های استاندارد به بخش های الکتریکی آسانسور متصل می شود.
مابین این سیم یا طناب فلزی، چرخی قرار دارد که با انرژی موتور الکتریکی به گردش در می آید و باعث به بالا و پایین کشیدن کابین می شود. از این آسانسورها در ساختمان ها و آپارتمان هایی که ارتفاع زیاد دارند استفاده می شود. همچنین بهطور همزمان اولین کارخانه سازنده قطعات آسانسور در ایران با نام تسلا ــ ایران تولید خود را شروع میکند. اساس کار این نوع آسانسورها بر اساس نیروی اصطکاک بین سیم بکسلها و فلکه کشش موتور است. انواع سیستم محرکه آسانسور شامل سیستم کششی و هیدرولیکی است، که هر دو دسته نیاز به جایی برای قرارگیری موتور و سایر تجهیزات آن دارند.
ابتدا آسانسورها کامل و بستهبندی شده از خارج از کشور به ایران اینجا وارد شدهاست. اما به تدریج شرکتهای ایرانی فروش و نصب آسانسور در ایران به وجود میآیند و در سال ۱۳۴۵ اولین کارگاه تولید در و کابین توسط اوکسن الکسانی با کپیبرداری از روی در و کابینهای شرکتهای اروپایی به وجود میآید. از جمله آنها پایین بودن بازده الکتریکی موتور (در حدود هشتاد درصد) و پایین بودن بازده مکانیکی گیربکس (در حدود ۴۵ درصد) که موجب افزایش هزینهها و استهلاک سیستم میشود. به همین خاطر موتورهای سنکرون با مغناطیس دائم کمکم در صنعت آسانسور پدیدار شدند که بازده نهایی آنها گاهی به ۹۵ درصد هم میرسد.
از این حیث، پاراشوت یکی از قطعات ایمنی مهم آسانسور محسوب میشود که وجود آن در برای این دستگاه مکانیکی پیچیده بسیار حائز اهمیت است. کرپی یک نوع بست U شکل که برای بستن پایه و قلاب سیم بکسل یا بالابر ساختمانی استفاده میشود. البته با توجه به نوع کابین و قطعات دیگر، تعداد این بستها در آسانسور متفاوت خواهد بود. سیم بکسل، مجموعهای از رشتههای فولادی است که متشکل از three بخش اصلی سیم فولادی Wire، رشته Strand و مغزی سیم بکسل Core بوده که وظیفه جابه جایی کابین آسانسور را بر عهده دارد. شما با کسب این اطلاعات، مکان، شرایط و بودجهتان میتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید و از آسانسورهای شرکت امیدیار برای پروژههای خود استفاده کنید. در هنگام حرکت کابین آسانسور به سمت بالا، روغن به داخل سیلندر پمپاژ میشود و هرچه مقدار بیشتری از روغن وارد سیلندر شود، پیستون به سمت بیرون حرکت میکند و کابین آسانسور را به سمت بالا حرکت میدهد.