
بروزرسانی: 23 خرداد 1404
خودروهای جدید با یونیت های اصلی: آیا باید صبر کنم؟
اگر مشتریان از رابط کاربری و طراحی یک سیستم کارخانه خوششان نمی آید، گزینه پس از فروش نیز ممکن است یک قدم بالاتر باشد. به ،وان مثال، سوزوکی از اوا، سال 2021 مدل هایی مانند جیمنی را به یک هد یونیت 9.0 اینچی پس بازار مجهز می کند و ادعا می کند که این واحد سرعت و وضوح بهتری نسبت به سیستم 7.0 اینچی کارخانه نصب شده قبلی دارد.
اگرچه این واحد نسبت به واحد 7.0 اینچی قبلی که روی خودروهای سوزوکی نصب شده بود، نمایشگر بزرگ تر و پردازنده سریع تری ارائه می دهد، اما فاقد ناوبری ماهواره ای داخلی آن سیستم است.
اگرچه سیستم های اطلاعات سرگرمی معمولاً تحت ضمانت خودروی جدید خودرو قرار می گیرند، سیستم های پس از فروش ممکن است به همان سطح کیفیت و دوام جایگزین OEM توسعه نیافته باشند، که باعث ایجاد شک و تردید در مورد قابلیت اطمینان طول، مدت سیستم پس از گارانتی می شود.
مزایای سیستم پس از فروش
در حالی که سیستم های سرگرمی اطلاعاتی پس از فروش ممکن است قابلیت های آینه کاری بی سیم گوشی های هوشمند را ارائه دهند که ممکن است سیستم خود خودروساز فاقد آن باشد، ممکن است فاقد ویژگی های خاصی باشند و ممکن است با سایر سیستم های خودرو ادغام نشوند.
سری میتسوبیشی تریتون نیز اخیراً با کمبود قطعات مواجه بوده است و برای جبران این کمبود، انواع خاصی در محدوده MY22، مانند مدل های GLX و GLX+، به سیستم اطلاعات سرگرمی «MiDisplay» 7.0 اینچی مجهز شده اند.
اگر یک ،یدار آینده معتقد باشد که مالک خودرو را با یک واحد اطلاعات سرگرمی غیر کارخانه ای تغییر داده است، ممکن است اثر جری، بر ارزش های فروش مجدد داشته باشد.
گاهی اوقات، یک تولیدکننده وسایل نقلیه را بدون هیچ گونه سیستم اطلاعات سرگرمی وارد می کند و سپس این واحدهای اصلی پس از فروش را در محلی، قبل از رسیدن خودرو به نمایندگی، جا می دهد.
ا،ر تولیدکنندگان یونیت سر پس از فروش به توسعه سیستم های اطلاعات سرگرمی با اندازه استاندارد صنعتی قبلی تک DIN یا اسلات های دو DIN بزرگتر در داشبورد ادامه می دهند، که ممکن است به طور یکپارچه برای همه مدل های موجود در فروش من، نباشد.
با این حال، این سیستم از پخش کننده CD، قابلیت به روز رس، خارج از هوا (OTA) و تشخیص فرمان صوتی سیستم اطلاعات سرگرمی کارخانه، و همچنین کمی کوچکتر از صفحه نمایش 8.0 اینچی آن سیستم، حذف شده است.
از آنجایی که یونیت اصلی پس از فروش توسط سازنده خودرو توسعه نیافته است، یک نقطه ضعف کلیدی این است که ممکن است با طراحی سایر ،مت های داخلی مطابقت نداشته باشد و بنابراین ممکن است ظاهر یکپارچه یک سیستم اطلاعات سرگرمی کارخانه را ارائه ندهد.
بنابراین بهتر است منتظر بم،م تا خودروساز دوباره سیستم اطلاعات سرگرمی داخلی خود را ارائه دهد یا به سراغ گزینه پس از فروش برویم؟