او با جدیدترین مزدا 3 و فناوریهای جدید مانند موتور بنزینی اشتعال تراکمی SkyActiv-X، بر روند رو به رشد شرکت نظارت داشته است.
در واقع، مورو در کنفرانس مطبوعاتی برای تأیید این انتقال اظهار داشت که دو هدف کوتاه مدت اصلی دارد: «یکی این است که محصولات بزرگ را با موفقیت عرضه کند، که محرک رشد اصلی برای قرار دادن شرکت در مسیر رشد خواهد بود.
دومی اجرای فعالیتهای کاهش هزینه در سطح شرکت، از جمله تمام زنجیرههای تامین و زنجیرههای ارزش، به منظور بهبود بیشتر کارایی مدیریت در آینده، بهمنظور قویتر ، تجارت کلی ما.
تحت رهبری ماروموتو، مزدا همکاری خود را با تویوتا نیز تقویت کرده است و این دو شرکت به طور مش، یک کارخانه جدید در ایالات متحده می سازند. مزدا علاوه بر این از سیستم های هیب، تویوتا در ژاپن استفاده کرده است.
ماروموتو نسبت به اشتهای بازار جه، برای خودروهای برقی ابراز تردید کرد و در سال 2020 اظهار داشت که خودروهای الکتریکی خالص تا سال 2030 تنها حدود پنج درصد از کل فروش آن را تشکیل میدهند و برقیسازی جزئی نقش بیشتری در کاهش انتشار CO2 ایفا میکند.
ماساهیرو مورو مدیرعامل بعدی خواهد شد مزدادر ماه ژوئن از آ،ا ماروموتو، که به ،وان مشاور ارشد شرکت باقی خواهد ماند، مسئولیت را بر عهده گرفت.
مدلهای کوچکتر CX-60 و CX-80 اروپا و ژاپن را هدف قرار دادهاند، در حالی که مدلهای بزرگتر CX-70 و CX-90 این برند را به سمت قلمروی گرانتر و، امید میرود، در ایالات متحده سودآورتر سوق دهند.
در حال حاضر، تنها خودروی برقی مزدا، MX-30 عجیب و غریب و نسبتاً کوتاه است. در ماه نوامبر، این شرکت برنامه ای به ارزش 1.5 تریلیون ین (16 میلیارد دلار) برای توسعه یک معماری جدید EV را اعلام کرد که از سال 2025 تولید وسایل نقلیه را آغاز می کند و همچنین راه اندازی خودروهای هیب، را سرعت می بخشد.
او سپس در سال 2004 به قاره نقل مکان کرد تا رئیس اروپایی شرکت شود. چهار سال بعد او به ژاپن بازگشت و به هیئت مدیره شرکت ملحق شد و رئیس بازاریابی جه، شد. او مسئولیت هماهنگی فروش جه، و خدمات مشتری را در سال 2013 اضافه کرد.
صادرات 86 درصد از فروش مزدا را تشکیل می دهد و آمریکای شمالی 36 درصد از کل فروش را تشکیل می دهد.
مورو در مارس 1983 به مزدا پیوست که ظاهراً مستقیماً از دانشگاه خارج شده بود. اولین سمت مدیریت ارشد او که در سال 2002 به دست آمد، مدیر کل بخش بازاریابی جه، شرکت بود.
مزدا دومین خودروساز در حوزه نفوذ تویوتا است که رهبر خود را تغییر داده است. سوبارو که تویوتا 20 درصد سهام آن را در اختیار دارد، در ابتدای ماه مارس اعلام کرد که آتسوشی او،ی در ماه ژوئن مدیرعامل جدید این شرکت خواهد شد.
مزدا در حال عرضه چهار کراس اوور مبتنی بر معماری جدید دیفرانسیل عقب و چهار چرخ محرک است که از پیشرانه های هیب، ملایم و پلاگین پشتیب، می کند.
اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، مورو توسط سهامداران برای جایگزینی ماروموتو در ماه ژوئن تایید خواهد شد.
گایتون در حال حاضر رئیس واحد آمریکای شمالی این شرکت است و این سمت را حفظ خواهد کرد.
ماروموتو، مدیرعامل مستعفی، به مطبوعات گفت که مورو تا حدی برای بازگرداندن بازوی مزدا در آمریکای شمالی به سود انتخاب شده است.
از زمان پیوستن به هیئت مدیره در سال 2010، ماروموتو به دنبال استراتژی محصول، کنترل هزینه و ارتقای برند بوده است.
این حرکت ها به دنبال تحولات در رده های مدیریت تویوتا است. در پایان ژانویه، آکیو تویودا، نوه بنیانگذار این خودروساز، اعلام کرد که در ماه آوریل کنار خواهد رفت و سلطنت را به کوجی ساتو، رئیس فعلی بخش ل،وس و GR Sport واگذار خواهد کرد.
تویوتا 5.0 درصد سهام کمتری در مزدا دارد.
مدیرعامل جدید میگوید که روی عرضه کراس اوورهای بزرگ جدید این برند و کاهش هزینه در سراسر شرکت تمرکز خواهد کرد. او همچنین باید با انتقال سریع این بخش به خودروهای برقی مق، کند.
ماروموتو در سال 1980 به مزدا پیوست و عمدتاً در توسعه محصول و برنامه ریزی برنامه کار کرده است.
او همچنین اظهار داشت که فناوری رانندگی خودمختار به جای جایگزینی، مکمل یا «کمک خلبان» برای یک راننده انس، است.
منبع: https://www.carexpert.com.au/car-news/mazda-is-the-latest-،anese-automaker-to-appoint-a-new-ceo
تمرکز مزدا بر ایالات متحده با ارتقاء جفری گایتون به سمت مدیر ارشد مالی، “دستیار رئیس جمهور” و یک کرسی در هیئت مدیره خودروساز برجسته می شود.
در سال 2016 او رئیس عملیات مزدا در آمریکای شمالی شد. سپس در سال 2021 مورو به خانه بازگشت تا بر بخشهای ارتباطات، ارتباطات شرکتی و پایداری شرکت نظارت کند.
او،ی و ساتو متهم به سرعت بخشیدن به انتقال شرکت خود به خودروهای الکتریکی شده اند.